نعناع یا نعناع متعلق به خانواده Lamiaceae است که شامل حدود ۱۵ تا ۲۰ گونه گیاهی از جمله نعناع فلفلی و نعناع می باشد. این یک گیاه محبوب است که مردم می توانند از آن به صورت تازه یا خشک در بسیاری از غذاها و عرقیات استفاده کنند. تولید کنندگان قرص نعنا compass خمیر دندان، آدامس، […]
کورتس با دیدن مونتزوما دوم، پادشاه آزتک ها، که حدود ۵۰ بار در روز این نوشیدنی را مصرف می کند، به پتانسیل کاکائو علاقه مند شد و به دنبال آن بود که آن را پس از فتح خود به اسپانیا بازگرداند. شکلات زنجبیلی جینجر از دانهخ های کاکائو درست میشود. زمانی در اروپا دانه های […]
بهتر است با پای برهنه روی شن ها ندوید. به همان اندازه که ممکن است احساس آزاد و رمانتیک داشته باشد، بسیاری از سواحل فقط کثیف هستند. علاوه بر این، شما در معرض خطر ضربه زدن به یک تکه پوسته تیز یا شیشه ای که هنوز اقیانوس صاف نشده است، خواهید بود. خوشبختانه، کفش ساحلی زنانه ایدهآل […]
خرمالو میوه ملی ژاپن است. آنها معمولا در فصل بین سپتامبر و دسامبر هستند و منبع خوبی از پتاسیم، فسفر و ویتامین C هستند. دو نوع خرمالو وجود دارد: آسیایی و آمریکایی. بومیان آمریکا قرن ها از خرمالوی آمریکایی Diospyros virginiana استفاده می کردند که یا به صورت خشک خورده می شد یا به صورت […]
خوردن سس فلفل تند باعث می شود خون بیشتری در رگ های خونی شما جریان یابد و عملکرد اندام ها را بهبود بخشد و ما در این مقاله به توضیح خواص سس تند می پردازیم. در حالی که کپسایسینوئیدها سطح کلسترول تام را در خون شما کاهش می دهند، کلسترول “بد” را نیز بدون تاثیر بر […]
شما می توانید آجر فشاری دانه ای را به روش های مختلف بسازید، اغلب از موادی بر پایه خاک رس، قالب گیری شده و سپس با حرارت یا سایر فرآیندهای خشک کردن به شکل ثابت می شوند. قدیمی ترین آجرها از خاک رس طبیعی استفاده می کردند و در آفتاب خشک می شدند. آجرهای خشک شده […]
امیدوارم در حال حاضر دیوانه وار با گوجه فرنگی برنتا آشپزی کنید، در حالی که آنها تند، آبدار و شیرین هستند. اگر به دنبال دستور العمل های جدید گوجه فرنگی هستید، من ۵۰ مورد از موارد دلخواه خود را در زیر به اشتراک می گذارم. آنها شامل پیش غذا، مخلفات، غذاهای اصلی مقوی و حتی صبحانه […]
چرم ورنی استحکام کششی بالایی دارد، یعنی چرم گاوی بین ۸ تا ۲۵ نیوتن بر میلی متر مربع است. چرم با محتوای چربی بالاتر استحکام پارگی بالاتری دارد. اما پارامترهای زیادی وجود دارد که بر استحکام پارگی، روش برنزه شدن، پرداخت، سفتی یا سن چرم تأثیر می گذارد. از آنجایی که چرم یک محصول طبیعی […]
باغبانها، مطمئناً به نظر میرسد تابستان امسال زود فرا رسیده است، زیرا ما اغلب به دهه ۹۰ میلادی رسیدهایم که نمیتوانیم آن را بهاری ملایم بدانیم! چند هفته تا رسیدن رسمی تابستان باقی مانده است، و در حالی که مطمئناً گرمتر می شود، این ممکن است نشان دهنده این باشد که “میوه” مورد علاقه من […]