خوردن سس فلفل تند باعث می شود خون بیشتری در رگ های خونی شما جریان یابد و عملکرد اندام ها را بهبود بخشد و ما در این مقاله به توضیح خواص سس تند می پردازیم.
در حالی که کپسایسینوئیدها سطح کلسترول تام را در خون شما کاهش می دهند، کلسترول “بد” را نیز بدون تاثیر بر کلسترول “خوب” کاهش می دهند.
در نتیجه خوردن سس تند می تواند حملات قلبی و سکته را کاهش دهد!
بهبود هضم و کاهش التهاب
افزودن سس تند به غذای مورد علاقه تان نیز می تواند التهاب را در بدن شما کاهش دهد.
التهاب بیش از حد می تواند باعث بیماری های خاصی مانند آرتریت شود.
ادویه موجود در سس تند همچنین ترشحات معده را تحریک می کند که می تواند به هضم غذا کمک کند.
کپسایسین همچنین عملکرد ژنی را که باعث انقباض شریانهای شما میشود، مسدود میکند، که جریان خون را به قلب و اندامهای ضروری محدود میکند.
خوردن غذاهای تند تجزیه و دفع کلسترولی را که در غیر این صورت به آن چسبیده بود، برای بدن آسان تر می کند.
بهبود هضم و کاهش التهاب
افزودن سس تند به غذای مورد علاقه تان نیز می تواند التهاب را در بدن شما کاهش دهد.
التهاب بیش از حد می تواند باعث بیماری های خاصی مانند آرتریت شود.
ادویه موجود در سس تند همچنین ترشحات معده را تحریک می کند که می تواند به هضم غذا کمک کند.
سس تند همچنین می تواند ارزش غذایی زیادی به وعده غذایی شما بیافزاید با ارائه:
فولات
منیزیم
پتاسیم
ویتامین A
ویتامین سی
اگر رژیم غذایی شما کمی نامتعادل به نظر می رسد، برای دریافت این مواد مغذی، کمی سس تند اضافه کنید!
شاد باشید
وقتی غذاهای تند مصرف می کنید، بدن شما تولید اندورفین را افزایش می دهد.
اندورفین علاوه بر ایجاد احساس خوب و کاهش درد، استرس را نیز کاهش می دهد.
شاید به همین دلیل است که خوردن بال های داغ یا ناچوهای تند می تواند لبخندی بر لبان کسی بیاورد!