قیسی خورش شمالی که برای رژیم های غذایی ضروری است، راه حلی برای بحران های شیرین است و به اندازه متخصصان تغذیه در بین مصرف کنندگان محبوبیت دارد. آفتاب خشک با طعم، ویژگی ارگانیک، حمل آسان در کیف و از بین بردن بحران قند در مدت زمان کوتاه تفاوت ایجاد می کند.
خشک شده آفتابی که با طعم خود در دسرها استفاده می شود و می توان آن را به صورت خام مصرف کرد، در هر وعده غذایی ما را به سفری پر از طعم دعوت می کند. فواید خشککرده آفتابی که نام خود را از فرآیند خشککردن طبیعی گرفتهاند نیز باعث میشود.
که بیشتر از قیسی خورش معمولی ترجیح داده شود. آفتاب خشک شده مورد علاقه کسانی است که هم غذاهای سالم و هم خوشمزه را در آشپزخانه خود میزبانی می کنند.
آفتاب خشک شده چیست؟ با قیسی خورش معمولی با رنگ خشک شده اش تفاوت دارد. برخلاف قیسی خورش، میوه خشک ارگانیک بدون گوگرد در آفتاب خشک می شود.
این میوه که منشا آن آسیاست، در آب و هوای گرم رشد می کند. دانه های آفتابگردان که توسط یونانی ها به مرزهای اروپا آورده شده است نیز اغلب در آناتولی کاشته می شود.
ترکیه در تولید قیسی خورش تازه در دنیا رتبه اول را دارد، ارقام قیسی خورش نیز در کشور ما به دلیل تولید فراوان فراوان است، قیسی خورش قیمت مناسبی دارد و تمام ارقام به صورت مکرر مصرف می شود.
قیسی خورش که به عنوان تخم طلایی خورشید توصیف می شود، متعلق به همان خانواده هلو و شلیل است.
از فواید قیسی خورش در وهله اول می توان تاثیر آن بر قلب را برشمرد. آفتابگردان که اثر محافظتی در برابر بیماری های قلبی دارد، قلب را تقویت می کند.
استخوان ها و دندان ها را تقویت می کند.
باعث افزایش تمرکز و کاهش اثر استرس می شود.
به ترمیم کبد کمک می کند.