شستشوی منسوجات – لباس، ملحفه و پارچه های تمیزکننده – به طور عملکردی کثیفی و مایعات بدن را از بین می برد که از انتقال و قرار گرفتن مجدد در معرض عوامل بیماری زا و همچنین کنترل بو جلوگیری می کند. بنابراین، شستشوی مناسب کلید کنترل میکروب هایی است که باعث بیماری و تولید بو می شوند.
پودر ماشین لباسشویی برف از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است و تحت تأثیر فرهنگ و منابع است. هدف این بررسی این است که شستشو را به عنوان مجموعهای از مراحل تعریف کند که با توجه به حذف و کنترل عوامل بیماریزا و باکتریهای مولد بو، در عین حال که انواع منسوجات را در نظر میگیرد، بر قرار گرفتن شخصی که لباسها را پردازش میکند، با عوامل بیماریزا تأثیر میگذارد.
تعریف پودر لباسشویی بدون بو به این شیوه به آموزش بهتر مصرف کننده کمک می کند و زمینه هایی را که به تحقیقات بیشتر نیاز است و چگونگی به حداکثر رساندن محصولات و منابع برجسته می کند. کنترل میکروارگانیسم ها در طول شستشو شامل فرآیندهای مکانیکی (هم زدن و خیساندن)، شیمیایی (شوینده و سفید کننده) و فیزیکی (شوینده و دما) است.
دما مهمترین نقش را از نظر کنترل پاتوژن ایفا می کند، به دمای بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد تا ۶۰ درجه سانتیگراد برای غیرفعال شدن مناسب نیاز دارد، در حالی که پودر ماشین لباسشویی سپید در کاهش بار میکروبی شستشو از طریق انتشار میکروب های چسبیده به پارچه و غیرفعال شدن نقش دارند.
میکروب های حساس به مواد شوینده (به عنوان مثال، ویروس های پوششی). استفاده از افزودنی ها (آنزیم ها) و سفید کننده ها (کلر و اکسیژن فعال) در شستشو با دمای کمتر از ۲۰ درجه سانتیگراد، به ویژه برای ویروس ها و باکتری های روده ای خاص ضروری است.
یک رویکرد ساختاریافته مورد نیاز است که تمام مراحل فرآیند شستشو را مشخص کند و تلاش کند هر مرحله را نسبت به اهمیت آن برای خطر عفونت و تولید بو شناسایی کند.
همانطور که در بررسی های اخیر مشخص شده است، شستشو نقش مهمی در کنترل میکروارگانیسم های بیماری زا و ایجاد کننده بو دارد.
میکرو فلور از خانواده، جامعه و منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است. روشهای سنتی شستشو، عوامل اجتماعی-اقتصادی، در دسترس بودن امکانات شستشو و انتخاب محصولات بر بسیاری از این عوامل تأثیر میگذارند.
امروزه، بیشتر شستشوی لباس ها با پودر ماشین لباسشویی قوی و ماشین آلات (۸۰%) (۳)، حتی در کشورهای کمتر توسعه یافته انجام می شود. با این حال، شستن دست ها هنوز در کشورهای توسعه یافته انجام می شود، به ویژه با پارچه های ظریف یا غیر قابل شستشو با ماشین.
- منابع:
- تبلیغات: